lauantai 22. huhtikuuta 2017

Vapaa-ajan viettoa

Vapaa-aikaa

Minulla on 1-2 vapaapäivää viikossa, riippuu kuinka kiire ravintolassa on. Vapaapäivinä yritämme aina keksiä jotain uutta tekemistä ja koettavaa. Usein kuitenkin päädymme menemään Shanghaihin. Shanghaissa ollessamme olemme käyneet Century Parkissa, todella kauniissa puistossa mikä on aina täynnä ihmisiä. Oli hieman vaikeaa löytää istumapaikkaa. Siellä monet lennättivät leijoja.
Myös Qipu roadin marketti on tullut koettua jo pari kertaa. Marketti on kuin todella iso halli mihin myyjät ovat vain pystyttäneet omat myyntikojunsa. Kerroksia on monta, ainakin viisi ja sieltä löytyy vaatteita, koruja, asusteita, elektroniikkaa, kaikkea maan ja taivaan väliltä. Paikassa kuuluu tinkiä aivan kunnolla sillä aloitushinnat on laitettu tarkoituksella todella korkeaksi.
Kävimme Angen ja Emilian kanssa syömässä Oriental Pearl Towerin yläilmoissa, se oli yksi kauneimmista paikoista missä olen ollut. Ikkunasta näkyi Shanghai yöaikaan. Samalla reissulla kävimme myös Tian Qi Fan nimisessä paikassa jossa näkyi paljon turisteja. Siellä oli todella paljon pieniä kojuja mistä sai ostaa kaikenlaista.

Vapaa-aikana käymme välillä myös Suzhoussa moikkaamassa muita suomalaisia. On aina kiva nähdä heitäkin ja jutella kuulumisia.

Usein vietän aikaa työporukkani kanssa työpäivien jälkeen. Monta kertaa olemme käyneet syömässä ulkona. Usein menemme myös laulamaan karaokea KTV nimiseen paikkaan. KTV on todella suosittu kiinassa ja näitä paikkoja löytyy joka nurkasta. KTV:n sisällä on monta erikokoista huonetta jossa on mukava sohva ja mikrophoneja. Aluksi luulin että siellä voisi laulaa vain kiinaksi ja ihmettelin miksi minut haluttiin viedä sinne mutta paikan päällä olikin kattava biisivalikoima joka sisälsi monia englanninkielisiä lauluja.
KTV on mielestäni yksi hauskimmista paikoista täällä ja siellä ujoinkin porukasta rohkaistuu laulamaan.
Pidän aina siitä kun lähdemme syömään tarjoilijoiden tai kokkien kanssa sillä silloin aina tutustuu uusiin ihmisiin työpaikastani.
Työporukkani on todella hauska ja vaikka he eivät paljoa englantia puhukaan niin silti heidän kanssaan on niin kivaa viettää aikaa. Todella monet ovat niin innoissaan juttelemassa minulle vain parilla sanalla englantia mutta sitten käytetäänkin pelkkää kääntäjää puhumiseen, se on todella hauskaa aina.


                                          Tässä kuvassa osa työporukastaniTäällä viikot menee aivan liian nopeasti ja nyt on enää kaksi viikkoa jäljellä! Angeliina lähti jo 21.4 veljensä häihin ja kävin saattamassa hänet lentokentälle.
Itselläni lähtö onneksi vasta 6.5.

                                                   


                         


                                          Kuvassa minä, pomoni Jason ja Ange


                                          Minä, Lilith ja Norma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti