keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Töitä ja vapaa-aikaa

15.3
Tänään saavuttiin hotelliin Angeliinan ja Emilian kanssa ja tavattiin tuleva pomomme Frank. Frank oli todella mukava ja rento. Teimme kierroksen hotellissa ja näimme erilaisia huoneita, länsimaisen ja kiinalaisen ravintolan, keittiön sekä muita tärkeitä tiloja.
Pitkän jännittämisen jälkeen näimme huoneemme jossa asuinme seuraavat 2 kuukautta. Se oli aivan mahtava! Asuimme 6. Kerroksessa 2 hengen huoneissa, minä ja Emilia samassa ja Angeliina meidän viereisessä huoneessa.
Söimme illallista Frankin kanssa länsimaisessa ravintolassa. Siellä oli todella kattava buffet. Illalla lähdimme kävelemään ympäri Kunshania. Kävelimme ympäriinsä noin 2 tuntia ja tuntui että sinä aikana ehti nähdä jo todella paljon mutta silti on niin paljon vielä näkemättä. Kunshan on hyvin tunnettu autoteollisuudestaan. Kadulla kävellessämme ehdimme nähdä todella monta rekallista uusia autoja.


                                                    Kuvassa näkyy Kunshan yöaikaan

                                                    Meidän hotelli

                                          Hotellin aula
17.3

Tänään oli ensimmäinen kunnon työpäivä ja minut tutustutettiin työporukkaani. Todella harva puhui englantia joten se teki kommunikoinnista melko vaikeaa. Onneksi elekieli  auttoi jonkin verran. Hotellissa oli meneillään jokin bisnestapaaminen joten lounaalle tuli syömään yli 500 ihmistä. Päivä oli todella rankka sen takia ja jalat sattuivat todella paljon. Työpäiväni ovat yhteensä 9 tuntia joka sisältää 30 minuutin ruokatauon.
Illemmalla lähdimme Suzhouhun takaisin näkemään porukkaamme. Mietinme vaihtoehtoja ja lopulta päätimme ottaa taksin sinne. Taksi oli lähes saman hintainen kuin jos olisimme menneet metrolla sekä bussilla ja säästimme tunnin taksilla mennessämme. Taksi maksoi yhteensä 230 juania eli n30euroa ja matkaa oli 50-60 kilometriä.

Vietimme koko viikonlopun Suzhoussa ja se oli todella hauskaa! Lauantaina kävimme Suzhoun museossa ja puutarhassa joka oli niin kaunis.
Illalla lähdimme katsomaan kaupunkia Angeliinan, Tanelin, Kenin, Even, Yanin ja hotellimme respan kanssa. Päädyimme menemään Rainbow nimiseen paikkaan jossa aloinme pelaamaan Kiinassa todella suosittua noppapeliä. Teimme uuden säännön, jos häviät niin joudut tekemään jonkun tehtävän minkä voittaja valitsee. Ilta oli yksi mahtavimmista mitä olen ikinä viettänyt!  Saimme peliin
 mukaan myös yhden paikallisen ketä oli ensin yksinään Rainbowssa mutta pelistä hänkin innostui ja oli todella mahtavaa nähdä kuinka kaikki tekivät toinen toistaan hullumpia tehtäviä!
Niin hauskan viikonlopun jälkeen lähdimme takaisin Kunshaniin ja alkavaan työviikkoon.                                          Minä, Ange ja kiinalaiset tutorimme

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti