keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

Ensimmäiset päivät Kiinassa

13.3 Tänään saavuttiin Shanghain lentokentälle ja lentomatka sinne kesti n.9 tuntia. Matka meni todella mukavasti nukkuessa ja katsoessa elokuvia. Lentokentältä saimme kyydin Suzhouhun koululle nimeltään Suzhou industrial park institute. (SIPVT) Veimme matkalaukut huoneisiin jonka jälkeen meidät tutustutettiin  Kiinalaiseen ruokakulttuuriin.


Myöhemmin iltapäivällä menimme tutustumaan kampusalueeseen. Alue oli todella iso ja sokkeloinen. Siellä eksyisi todella helposti ilman tutoreitamme.
Illalla menimme koulun viereiseen kahvioon. Heti tilatessamme tuli vastaan tuttuja! Yann niminen poika tuli kyselemään meiltä  keitä opiskelee animointia ja selvisi että hän oli veljeni kaveri ketä oli Kiinassa viime vuonna!
Oli todella mukavaa päästä tutustumaan paikalliseen nuoreen heti ensimmäisenä iltana :)14.3

Aamulla menimme museoon mikä kertoi modernin Suzhoun historiasta jota alettiin rakentamaan vuodelta 1993. Museossa oli todella paljon hienoja pienoismalleja Suzhousta jotka olivat niin yksityiskohtaisia.Illalla menimme tutoreidemme kanssa syömään koulun ruokalaan oli paljon ruokaa mistä valita. Ruoka oli todella halpaa n.1-5e annos.
Syötyämme menimme paikallisten ja suomalaisten kavereidemme kanssa pelaamaan sulkapalloa loppuillaksi. Tutorit ovat todella ihania kun he ovat aidosti innoissaan tutustumassa meihin! Englantia he osaavat myös paljon paremmin kuin osasin odottaa. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti